Національні новини

Кривий Ріг: спільнота для Перемоги України

Ми з нашою ініціативною групою ЛВНІ на одній VOLNa. Ми проаналізували, чим ми можемо бути корисними для якнайшвидшої Перемоги України.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Харків: соціально-правові послуги для пацієнтів ЗПТ

На базі ХОНД відбулося засідання ІГ VOLNA-Харків на тему "Соціально-правовий супровід пацієнтів ЗПТ". Під час засідання учасники розглянули основний перелік послуг, які можуть отримати пацієнти.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Луцьк: любить - не любить, до серця притисне... Ми поруч

Цього тижня ми провели збори ІГ VOLNa-Луцьк, які були присвячені Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом. Ми розповіли про шляхи передачі, симптоми та профілактику ТБ.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Кам'янське: специфіка нашого життя - це база наших дій

Чергова зустріч нашої ініціативної групи "Портал спільноти Дніпродима" пройшла в онлайн-форматі. Тема зустрічі: "Роль спільноти в боротьбі з поширенням ВІЛ, ТБ гепатитів та інших соціально небезпечних хвороб".

ДЕТАЛЬНІШЕ

Київська область: ми врятували жінку, але не знаємо, скільком людям вона передала туберкульоз

Нещодавно до мене звернувся колега, який не знав, як допомогти жінці ромського походження. Вона все життя прожила в Україні, але не має жодного документа, що підтверджує її особу. З цієї причини її не беруть на лікування туберкульозу, хоча скринінг дав 100% позитивну відповідь.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Краматорськ: отримати документи тепер можна в Донецькій області

На зустрічі ми обговорювали дуже важливу тему - оформлення та переоформлення документів!

ДЕТАЛЬНІШЕ

Дніпро: як пробити бюрократичну броню під час відновлення документів

Чергова зустріч нашої ініціативної групи VOLNa-Дніпро була присвячена темі: "Безоплатна правова допомога представникам спільноти ЛЖН". Цю тему було обрано невипадково, бо багато представників нашої спільноти мають проблеми з відновленням документів, які мають підтверджувати їхню особу.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Івано-Франківськ: тільки у спільноті люди оживають

В Івано-Франківську відбулося засідання обласної координаційної ради з протидії ВІЛ/ТБ. Воно було присвячене Всеукраїнському місячнику боротьби з туберкульозом.

ДЕТАЛЬНІШЕ

ТЕРМІНОВО! ДОПОМОГА ОЛЕКСАНДРУ АВДЄЄВУ

Дуже важкі часи та виклики для кожної людини та для нашої організації в цілому! Нашому вірному побратиму Олександру Авдєєву поставили діагноз: Метастаз плоско клітинної карциноми СКТ шиї, ОГК, ОЧП, тазу; Ознаки непластичного утворення лівої половини кореня язика.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Кам'янське: смерті від передозування можна було уникнути

Я вкотре нагадав присутнім на зустрічі про важливість мати при собі "Налоксон". Це даність нашого життя і наш рятувальний круг у багатьох ситуаціях, тому "Налоксон" має бути у кожної людини зі спільноти ЛВН.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Вінниця: фокус-групи щодо якості медичних послуг для спільноти

15 березня Наталя та Олександра з Міжнародного благодійного фонду "СНІД Фонд Схід-Захід" (AIDS Foudation East-West-AFEW-Ukraine (AFEW-Ukraine)) провели фокус-групи зі спільнотою ЛВН у нашому місті.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Київ: знакова та історична подія

13 березня в центральному офісі ВБФ "ДРОП ІН ЦЕНТР", що за адресою місто Київ вулиця Віктора Забіли 3, відбулася знакова та однозначно історична подія.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Залишились питання?

Залиште свої контактні данні, і ми зв'яжемося з Вами якнайшвидше, щоб відповісти на ваші питання та допогти Вам

© "ВОЛНА", Всі права захищені