Національні новини

Луцьк: проблеми з лікуванням гепатиту С

На черговому запланованому зібранні нашої ініціативної групи ми обговорили можливості лікування гепатиту С в нашому регіоні.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Кривий Ріг: плюси і мінуси "нарконаливайок"

Тема нашої чергової зустрічі Ініціативної групи: тема плюси і мінуси платних сайтів ЗПТ. Я, як представник спільноти наркозалежних людей, завжди була і є противниця платних сайтів ЗПТ, які ніхто не контролює і які роблять що хочуть.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Кам'янське: як розширити програми ЗПТ

У Кам'янському відбулася чергова зустріч ІГ "Портал спільноти Дніпродима", як то кажуть, на тому ж місці, в той же час.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Дніпро-Кам'янське: розширення програми ЗПТ силами спільноти

За підтримки ЦГЗ VOLNa реалізує проєкт з доведення членів спільноти людей, які вживають наркотики, до лікування ЗПТ силами спільноти.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Краматорськ: порушення наших прав з боку поліції

В офісі осередку РЦ VOLNa-ДОНБАС пройшла запланована зустріч нашої ІГ. На зустрічі обговорювали права пацієнтів ЗПТ.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Вінниця: "наливайки" і зам'яти справу за 5 тисяч USD

Хочу додати своє бачення проблематики "наливайок" як людина, яка проводжує з наркозалежністю все своє життя. Так, у липні 2022 року в нашому місті, правильніше сказати і у Вінницькій області, відкрився комерційний кабінет ЗПТ.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Кропивницький: ЗПТ, вуличні наркотики та алкоголь

На нашій черговій зустрічі Ініціативної групи ми знову повернулися до питання, що таке ЗПТ і навіщо вона потрібна, а також поговорили про паралельне із ЗПТ вживання психоактивних речовин та алкоголю.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Харків: "наливайки" харківщини - це вуличні дилери

13 березня в центрі Харкова на одній з адрес наших колег, однодумців і друзів нашої ініціативної групи відбулася робоча зустріч на тему: "Наливайки" Харківщини.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Сила спільноти. Як VOLNa змінює життя: Руслан Воєводов

Представляємо вам серію відеоінтерв'ю з членами, друзями та партнерами VOLNa. Сьогодні про знайомство з VOLNa і про те, як VOLNa вплинула на його життя, розповідає Руслан Воєводов, Регіональний представник VOLNa у Дніпропетровській області області.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Вінниця: наші найкращі гості - наші партнери та колеги

6 березня до Вінниці завітали Олег Димарецький та Ігор Козак. Ми зустрілися з лікаркою ПТАО Наталією Мазур, познайомили її з напрямками роботи VOLNa та проблемами спільноти в Україні.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Краматорськ: налоксон рятує

В офісі осередку РЦ VOLNa-Донбас пройшла запланована зустріч ІГ "Східний Терикон Спільнот". Темою зустрічі учасники обрали "Передозування".

ДЕТАЛЬНІШЕ

Кам'янське: "складні" випадки під час лікування гепатиту С

На одній з останніх зустрічей нашої ІГ "Портал спільноти Дніпродима" ми обговорювали питання діагностики та лікування гепатиту С. З точки зору членів ІГ та інших людей зі спільноти, діагностика та недостатність інформації є головними проблемами для отримання лікування.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Залишились питання?

Залиште свої контактні данні, і ми зв'яжемося з Вами якнайшвидше, щоб відповісти на ваші питання та допогти Вам

© "ВОЛНА", Всі права захищені