Знову разом! Вдосконалюємо навички з адвокації та комунікації!

08.09.2021

Сьогодні регіональні представники з усієї України та фахівці центрального офісу БО БФ «ВОЛНА» зібралися, щоб удосконалити свої навички та поділитися досвідом у справі захисту прав представників спільноти.

З минулої очної зустрічі пройшло вже понад три місяці, і за цей час досягнуті чималі успіхи. Яскравим прикладом реалізації поставлених планів є відкриття нових ресурсних центрів, які вже активно працюють над мобілізацією представників спільноти, фіксують порушення прав та допомагають у вирішенні проблемних ситуацій.

Відповідно, три членкині команди БО БФ «ВОЛНА» Яніна Стемковська, Юлія Коган та Жанетта Матвейко беруть участь у заході в новій якості, тепер вони керівниці ресурсних центрів.

Новий формат, нові завдання та нові виклики відповідно потребують нових знань та вдосконалення робочих навичок.

Саме вдосконаленню навичок з адвокації, оцінки стану виконання запланованих показників проєкту сьогодні навчають такі досвідчені фахівці, як Олег Димарецький, директор БО БФ «ВОЛНА», Ігор Козак, фахівець з адвокації, Велта Пархоменко, фахівець з мобілізації, Ірина Максимова, юристка організації та Олена Левшун, фахівець з МІО. Крім того, під час заходу Артем Осіпян, експерт Україно-швейцарського проєкту «Психічне здоров’я для України» презентує нове дослідження «Ціна декриміналізації».

Важливість сьогоднішньої робочої зустрічі обумовлена тим, що окрім загальних сесій буде відбуватися робота в трьох групах «Ресурсні центри», «Робота та звітність для нових РП», «Адвокаційна робота РП», що дає можливість «закріпити» отриману інформацію.

З палкою промовою перед присутніми виступила Рачинська Валерія, керівник відділу з прав людини, гендеру та розвитку спільнот БО «100% Життя». Вона звернула увагу на важливість роботи, яку проводить команда БО БФ "ВОЛНА" в царині захисту прав членів спільноти, та на результати, досягнуті завдяки діяльності організації.

Робоча зустріч продовжиться завтра, заплановані сесії «Правова допомога ЛВНІ - фіксації та реагування на порушення прав людини» та «PR, особливості PR ресурсних центрів».

Залишились питання?

Залиште свої контактні данні, і ми зв'яжемося з Вами якнайшвидше, щоб відповісти на ваші питання та допогти Вам

© "ВОЛНА", Всі права захищені