«ВОЛНА» візьме участь у акції «Support. Don’t Punish» («Підтримати, не карати»)

05.06.2020
БО «БФ «Всеукраїнське об’єднання людей з наркозалежністю» (ВОЛНА) візьме участь у міжнародній глобальній адвокаційній кампанії «Support. Don’t Punish» («Підтримати, не карати»), що відзначається у всьому світі 26 червня.
 
Ми закликаємо державу відмовитись від каральної наркополітики щодо споживачів наркотичних речовин та сформувати нові підходи, які базуються на правах людини і знижують ризики від наркоспоживання. Саме цього дня десятки тисяч громадських активістів по всьому світу традиційно закликають свої держави припинити жорстоку та безглузду «Війну з наркотиками» («War on Drugs»).
 
Люди, які так чи інакше стикаються з проблемами вживання наркотиків, їх рідні та близькі, експерти фактично вказують на те, що, залишаючись репресивною, політика щодо наркотиків в Україні фактично тільки погіршує становище!
 
Ми пропонуємо концептуально новий підхід - Support. Don't Punish 2020 для України, спираючись на ряд рекомендацій ООН.
 
Цим відео ми розопчинаємо національну адвокаційну кампанію щодо декриміналізації української наркополітики "Підтримати, не карати"/"Support. Don’t Punish"
 
Вимагаємо підтримувати, а не карати! Вимагаємо виконати рекомендації ООН щодо декріміналізаціїї української наркополітики!
 
https://www.youtube.com/watch?v=RP-pTENFISo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0IyPIX35AztdsSFlYg1Cj5K5RFFvOTMlpr586ItBapTxGqHE19u6Ku8wI

 

 

Залишились питання?

Залиште свої контактні данні, і ми зв'яжемося з Вами якнайшвидше, щоб відповісти на ваші питання та допогти Вам

© "ВОЛНА", Всі права захищені