“ВОЛНА” долучилась до акції партнерів “Міністерство лікування асфальтом”.

01.11.2020

“ВОЛНА” долучилась до акції партнерів “Міністерство лікування асфальтом”. 

29 жовтня ми вийшли на акцію щоб підтримати хворих пацієнтів, вимагати відправити у відставку Степанова та розслідування його недбалості правоохоронними органами.

У онкохворих пацієнтів забрали 104,5 млн грн через бездіяльність Міністерства охорони здоров’я на дорогу та реконструкцію будівель МОЗу. Це кошти, що мали піти на розбудову лабораторії Національного інституту раку - найбільшого онкологічного центру України.

Міністр Максим Степанов обіцяв завершити ремонт лабораторії до кінця 2020 року. Проте Міністерство охорони здоров'я України не спромоглося вчасно провести необхідні процедури для освоєння коштів та проведення ремонту у лабораторії, тому гроші у онкохворих пацієнтів забирають.

Всі кошти на ліки для важкохворих через затягування та провал МОЗом закупівель теж можуть забрати. Це несе загрозу для пацієнтів не лише у 2020 році. Через це пацієнти в майбутньому можуть не отримати свої ліки.

Міністр Степанов неспроможний організувати жоден процес і відстояти бюджет для пацієнтів. Пацієнти змушені виходити, адже вкотре їхнє лікування та життя під загрозою через Міністерство охорони здоров’я та міністра Степанова.

 

Залишились питання?

Залиште свої контактні данні, і ми зв'яжемося з Вами якнайшвидше, щоб відповісти на ваші питання та допогти Вам

© "ВОЛНА", Всі права захищені